Aankoopbegeleiding

Hoodhunt Aankoopbegeleiding

Wij hebben veel mensen aan een woning geholpen voor de laagst mogelijke koopprijs! Voor het scherpste tarief in de markt. Meer weten? Bel ons direct op 085 - 06 04 086.

Weet je welke woning je wilt kopen?

Laat deze woning dan niet meer aan je neus voorbij gaan. Maar hoe zorg je er tegelijkertijd voor dat je niet meer betaalt dan nodig is? Geen zorgen, dat is de specialiteit van ons aankoopteam! Doe je toch liever alles zelf? Dan helpen we je graag met een aantal gouden tips. 

Meer informatie

Koop een woning voor de juiste prijs 

We zien dat veel mensen meer betalen voor een woning dan nodig is. Hoodhunt bespaart jou veel geld door professioneel voor je te onderhandelen. Voor het allerscherpste tarief in de markt helpen wij je van A tot Z met de aankoop van jouw droomwoning. Wat we precies doen? 

 • Een beëdigde aankoopmakelaar bepaalt de waarde en doet de onderhandeling. Op deze wijze achterhalen we de werkelijke bodemprijs. We noemen dit de aankoopscan. Vind je die prijs (nog steeds) te hoog, dan melden wij deze woning af bij de verkopende makelaar. Aan ons ben je dan niets verschuldigd, en je bent van harte welkom bij een volgende woning.
 • Een gespecialiseerde bouwkundige loopt met je mee door de woning om te zien of alles in orde is. Uiteraard alleen indien dit gewenst is. 
 • Een jurist zorgt dat de koopakte het beste toegesneden is op jouw situatie en staat uiteraard ook na de koop tot jouw dienst bij eventuele verborgen gebreken.

Neem vrijblijvend contact op

 

Bel nu 085 - 06 04 086 of vul in voor contact met de beste aankoop experts tegen het scherpste tarief.

 • Wij zitten voor je klaar.

  Ook ‘s avonds en in het weekend

 • No cure, no pay

  Geen woning gekocht, geen kosten
 • Werkzaam in heel Nederland

  Ook bij jou in de woonplaats
 • Iedere week tevreden woningkopers

  Koop een woning zonder teveel te betalen

Wat kost Hoodhunt Aankoopbegeleiding?

Hoodhunt Aankoopbegeleiding kost je alleen wat als je het huis daadwerkelijk koopt. Als wij het biedingsproces voor jou uit handen nemen dan rekenen we daarvoor een vast tarief van € 895,- inclusief BTW. Daarvoor krijg je een aankoopspecialist, een bouwkundige en een jurist aan jouw zijde.

In veel gevallen is onderhandeling mogelijk. Als dat het geval is dan rekenen wij een prestatietarief van 10% van het bedrag dat we van de vraagprijs afkrijgen bovenop het vaste tarief. Ook nu weer inclusief BTW, geen verassingen. Hoe beter wij onderhandelen, hoe meer wij verdienen en hoe minder jij voor de woning betaalt. Het is een win-win-formule, die duidelijk en eerlijk is.

Neem vrijblijvend contact op

Maak kennis met kopers op Hoodhunt

"Ik ben onder de indruk van de expertise van de makelaar van Hoodhunt Aankoop. Hij kent de regels en gebruiken als geen ander, de verkopende makelaar merkt dat hij niet in hun praatjes gelooft. Ik ben blij dat ik de onderhandelingen uit handen heb gegeven!"
Willem - Gouda
"Via een vriendin uit Amsterdam terecht gekomen bij de aankoopmakelaar van Hoodhunt. Een heerlijk huis gevonden in Arnhem, en er ging ook nog eens 5% van de vraagprijs af. Fijn dat de inspectie en de taxatie gelijktijdig zijn uitgevoerd, ruim op tijd in de bedenktijd. Nogmaals hartelijk dank!"
Veska en Ivan - Arnhem
"Via de mail van Hoodhunt een leuke woning gevonden op Funda. We moesten snel zijn, er waren al een aantal woningen voor onze neus weggekaapt. We hebben de woning boven de vraagprijs aangekocht, maar wel €10.000 minder dan we zelf in gedachten hadden. Hulde! Hoodhunt verkoopt geen huizen, de verkopende makelaar van onze nieuwe woning heeft ook onze eigen woning verkocht. Dat heeft zeker geholpen bij de bieding!"
Familie Jansen - Den Haag

Schakel nu de beste aankoop experts in tegen het scherpste tarief in de markt

 • Wij zitten voor je klaar

  Ook ‘s avonds en in het weekend

 • No cure, no pay

  Geen woning gekocht, geen kosten
 • Werkzaam in heel Nederland

  Ook bij jou in de woonplaats
 • Iedere week tevreden woningkopers

  Koop een woning zonder teveel te betalen

 

Neem vrijblijvend contact op