Aankoopbegeleiding

Hoodhunt Aankoopbegeleiding

Ons aankoopteam heeft al 3472 mensen aan een koopwoning geholpen! Ben jij de volgende?

Heb je een woning gevonden?

Dan is het zaak dat je snel en doortastend te werk gaat. Bedenk dat de beste onderhandeling geen winnaar of verliezer kent, alleen twee tevreden partijen. Om succesvol te onderhandelen is de gunfactor doorslaggevend. Wil je weten waar verkopers blij van worden? Wij vertellen het je graag.

Meer informatie

Hulp bij je aankoop? 

We merken dat veel mensen het fijn vinden om professionele hulp te krijgen bij een aankoop. Daarom biedt Hoodhunt aankoopbegeleiding aan tegen een ongekend scherp tarief. Wat we doen?

  • Een beëdigde aankoopmakelaar bepaalt de waarde en doet de onderhandeling. Op deze wijze achterhalen we de werkelijke bodemprijs. We noemen dit de aankoopscan. Vind je die prijs (nog steeds) te hoog, dan melden wij deze woning af bij de verkopende makelaar. Aan ons ben je dan niets verschuldigd, en je bent van harte welkom bij een volgende woning.
  • Een gespecialiseerde bouwkundige loopt met je mee door de woning om te zien of alles in orde is. Uiteraard alleen indien dit gewenst is. 
  • Een jurist zorgt dat de koopakte het beste toegesneden is op jouw situatie en staat uiteraard ook na de koop tot jouw dienst bij eventuele verborgen gebreken.

Neem vrijblijvend contact op

Wat kost Hoodhunt Aankoopbegeleiding?

Hoodhunt Aankoopbegeleiding kost je alleen wat als je het huis daadwerkelijk koopt. Als wij het biedingsproces voor jou uit handen nemen dan rekenen we daarvoor een vast tarief van € 895,- inclusief BTW. Daarvoor krijg je een aankoopspecialist, een bouwkundige en een jurist aan jouw zijde.

In veel gevallen is onderhandeling mogelijk. Als dat het geval is dan rekenen wij een prestatietarief van 10% van het bedrag dat we van de vraagprijs afkrijgen bovenop het vaste tarief. Ook nu weer inclusief BTW, geen verassingen. Hoe beter wij onderhandelen, hoe meer wij verdienen en hoe minder jij voor de woning betaalt. Het is een win-win-formule, die duidelijk en eerlijk is.

Neem vrijblijvend contact op