Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar van Hoodhunt helpt je bij de aankoop in jouw favoriete buurt  op onderstaande afbeelding

Aankoopmakelaar van Hoodhunt

Wij hebben veel mensen aan een woning geholpen voor de laagst mogelijke koopprijs! Voor het scherpste tarief in de markt. Meer weten? Bel ons direct op 085 - 06 04 086
Hoodhunt blogbirds

Aankoopmakelaar

Bij Hoodhunt hebben wij als aankoopmakelaar al veel mensen geholpen om een geschikte woning in de gewenste buurt te vinden. Niet alleen helpen wij je bij het vinden van een woning in jouw favoriete buurt, maar wij zorgen er ook voor dat de koopprijs van de woning zo laag mogelijk uitvalt. Wanneer je gebruik maakt van onze diensten, bespaar je dus veel geld. Dit alles tegen het scherpst mogelijke tarief. 

 

hoodhunt-blogbirds

Wanneer je gebruik maakt van onze diensten, bespaar je veel geld. Niet alleen zorgen wij voor het achterhalen van de werkelijke bodemprijs, ook stellen wij ons tarief voor een deel afhankelijk van het onderhandelings succes. Hoe lager de eindprijs, hoe minder jij voor de woning betaalt, hoe meer wij verdienen. Fair!

 

Ben jij op zoek naar een woning in een bepaalde buurt? Dan kan het lastig zijn om woningen te vinden die specifiek in deze buurt te koop staan. In dit geval is aankoopbegeleiding van Hoodhunt dé oplossing. Nadat je hebt aangegeven in welke buurt je graag wilt wonen, helpen wij jou bij jouw zoektocht naar een geschikte woning. Na het vinden van een woning, kunnen wij ook het biedingsproces voor je uit handen nemen. Zo ben je er zeker van dat je niet te veel voor een woning betaalt. 

 

waar verkopers blij van worden

Wat is een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden én kopen van een woning. Een aankoopmakelaar heeft doorgaans een breed netwerk en de nodige kennis op zak, waardoor het vinden van een geschikte woning eenvoudig is. Daarnaast helpt de aankoopmakelaar ook bij het onderhandelen over de prijs. Een makelaar is iemand die goed kan onderhandelen, waardoor je de woning tegen een scherpe prijs kunt aanschaffen.

 

Gebruik maken van Hoodhunt

Met behulp van ons platform wordt het erg eenvoudig om een woning in de gewenste buurt (“hood”) te vinden. Je kunt eenvoudig selecteren in welke buurt(en) je wilt wonen, door deze op een digitale kaart te markeren. Vervolgens brengen wij je op de hoogte zodra er een woning in de buurt beschikbaar komt. Bovendien kunnen huizenbezitters ook zien welke buurt jij gemarkeerd hebt. Doordat zij weten dat je interesse hebt, is de kans groter dat een huizenbezitter contact met je opneemt, nog voordat die woning op Funda staat. Dit maakt ons platform uniek ten opzichte van andere platforms en websites waar je woningen kunt vinden. Hoodhunt is jouw allerbeste vriend als je een voorkeur voor een bepaalde buurt hebt!

 

full-street

Een geschikte woning gevonden?

Zodra je eenmaal een geschikte woning hebt gevonden, is het belangrijk dat je op tijd in actie komt. Zo voorkom je dat je een mooie kans misloopt. Wanneer je voor onze aankoopmakelaar kiest wordt nog dezelfde dag contact gelegd met onze verkopende collega. Snelheid van handelen en het creëren van een gunfactor zijn essentieel voor het succes. Onze aankoopmakelaars verkopen geen huizen en zijn daarom nooit concurrerend voor hun verkopende collega’s. Dat scheelt! Wanneer je voor onze aankoopmakelaar kiest, is de kans een stuk groter dat je de woning voor een scherpe koopprijs kunt aanschaffen. Behalve dat je snel en discreet te werk dient te gaan, is het ook belangrijk dat je een gunfactor krijgt bij de verkopers van het huis. Onze aankoopmakelaar weet precies hoe jij dat huis kunt kopen. Het wordt doorgaans door de verkopers gewaardeerd als je flexibel en professioneel bent. Dat geeft namelijk zekerheid. Bij Hoodhunt weten wij precies hoe jij de beste indruk op een verkoper maakt. Zo is de kans nóg groter dat je de gewenste woning voor een scherpe prijs kunt kopen.

 

parachuting-house

De juiste aankoopprijs

Bij Hoodhunt valt het ons regelmatig op dat mensen voor een woning (veel) meer betalen dan noodzakelijk is. Door middel van een professionele onderhandeling bespaar je doorgaans veel geld. Wil je zeker zijn van een voordelige aankoopprijs? Dan kan een beëdigde aankoopmakelaar van Hoodhunt je hierbij helpen. Met een aankoopmakelaar van Hoodhunt kunnen wij het volgende voor je betekenen:

  • De aankoopmakelaar vergelijkt de waarde van de woning met de meest recente verkopen van vergelijkbare panden en verzorgt de onderhandelingen. Tijdens dit proces achterhaalt de aankoopmakelaar wat de bodemprijs van de woning is. Wij noemen dit de ‘aankoopscan’. Indien je deze prijs nog te hoog vindt, zullen wij de woning simpelweg afmelden bij de verkopende makelaar. In dit geval ben je ons uiteraard niets verschuldigd en kun je ons ook voor een volgende woning weer benaderen. Welkom! 
  • Eventueel kan er na de aankoopscan een gespecialiseerd bouwkundige met je meegaan. Deze controleert tijdens het bezoek in wat voor staat de woning is. Zo voldoe je ook nog eens aan je wettelijke onderzoeksplicht. Is een keuring niet nodig, dan ontvang je € 121,- korting op ons tarief. 
hoodhunt-blogbirds
  • Gedurende de rit valt er nog heel wat geld te verdienen. Een taxatierapport is soms bijvoorbeeld helemaal niet nodig! Ook zijn de prijsverschillen tussen notarissen zo groot, dat wij graag voor je uitzoeken welke notaris het goedkoopst is. Ze doen allemaal hetzelfde kunstje, er is dus alle reden om te kiezen voor de goedkoopste, die liefst ook nog eens in de buurt werkt. 
  • Voor en tijdens het aankoopproces staat er een jurist voor je klaar. Deze kan nagaan of de koopakte goed op jouw situatie aansluit en vooral of er geen kleine, afwijkende lettertjes zijn. 
  • Blijkt na aankoop dat er nog verborgen gebreken zijn? Ook dan helpt deze jurist je resoluut verder. 
financiele-zekerheid

Een aankoopmakelaar van Hoodhunt?

De aankoop experts van Hoodhunt onderscheiden zich op meerdere punten. Zo staan wij te allen tijde voor je klaar, ook ‘s avonds en zelfs in het weekend. Bovendien werkt onze aankoopmakelaar volgens het ‘no cure, no pay’ principe. Indien je geen woning koopt, maak je dus ook geen kosten. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres, of je nu op zoek bent naar een aankoopmakelaar in Rotterdam, Middelburg, Groningen, Maastricht of elders. Onze aankoopmakelaars zijn namelijk werkzaam door heel het land, ook in jouw woonplaats. Wij helpen je om een geschikte woning in de gewenste buurt te vinden. Bij Hoodhunt betaal je een scherp tarief. Voor relatief weinig geld (afhankelijk van het succes van de prijsonderhandelingen) wordt je dus bijgestaan door een professionele en beëdigde aankoopmakelaar.

 

piggy-square

Hoeveel kost het inhuren van een aankoopmakelaar?

Benieuwd naar de kosten van een aankoopmakelaar? Indien wij het aankoopproces voor je verzorgen, dan betaal je een vast tarief van € 895,-. Dit bedrag is inclusief BTW. Voor dit bedrag krijg je niet alleen hulp van een aankoopmakelaar (onderhandelingen, prijsvergelijkingen met andere woningen, zo snel mogelijk optie regelen), maar dus ook van een jurist. 

Wanneer er over de prijs van een woning onderhandeld wordt, rekenen wij bovenop het vaste tarief ook een prestatietarief. Dit prestatietarief bedraagt 10% van het bedrag dat de aankoopmakelaar van de vraagprijs af weet te krijgen. Ook voor dit bedrag geldt dat het inclusief BTW is. De tarieven van onze diensten zijn dus volledig transparant en overzichtelijk. Iets dat wij bij Hoodhunt ontzettend belangrijk vinden. Bij Hoodhunt hechten wij immers veel waarde aan een transparante werkwijze zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

hoodhunt-blogbirds

Neem vrijblijvend contact op met Hoodhunt

Ben je benieuwd wat een aankoopmakelaar of aankoopbegeleiding van Hoodhunt voor jou kan betekenen? In dit geval kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Als je het contactformulier op onze website invult, kun je aangeven of je de voorkeur geeft aan telefonisch contact of contact over Whatsapp. Nadat je het formulier hebt ingediend, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te mogen helpen bij het vinden en kopen van een prachtige woning, in de buurt waar jouw voorkeur naar uitgaat. 

vrijblijvend contact opnemen