Zo maak je je hood supergoed

Zo maak je je hood supergoed

Stel je even netjes voor aan de verkopers van je toekomstige droomhuis. Met deze 5 tips is je hood supergoed!
1. Wees zo leuk als je bent

Wie ben jij? Hoe graag wil je hier wonen? Kun je mijn woning wel betalen? Zou ik mijn woning graag aan jou verkopen? Dit zijn allemaal vragen die huizenverkopers zichzelf stellen als je naar jouw hood kijken. Probeer dus deze vragen alvast te beantwoorden in de beschrijving van je hood. Zie je hood als een visitekaartje, laat je hood voor je spreken!

Tip: schrijf jullie verhaal één keer goed op in maximaal 150 woorden en bewaar dat op je computer. Plak de tekst in iedere nieuwe hood en maak impact met weinig werk!
2. Laat jezelf zien!

Een beeld zegt meer dan duizend hashtags. Upload daarom bij je profiel een leuke foto van jou/jullie. Zoëentje waarvan moeders zeggen: wat sta je er toch leuk op. Uit onderzoek blijkt dat mensen sneller contact opnemen met mensen als ze ze zien.​ Bekend maakt bemind.

Tip: een leuke, grappige foto doet wonderen. Een goed humeur werkt aanstekelijk.
3. Zoek klein, denk groot

Dan is er een kleine kans dat verkopers jou serieus nemen. Want eigenlijk zeg je daarmee dat je niet precies weet waar je wilt wonen. Je kunt daarom beter heel nauwkeurig aangeven in welke buurt je wilt wonen. Dus teken liever meerdere kleine hoods dan één grote hood. Woningeigenaren zien namelijk alleen de hood van jou die hun buurt omlijnt. Het liefst op de straat nauwkeurig, dan laat je echt goed zien wat je wilt.

En waarschijnlijk zijn er nog meer buurten waar je graag wilt wonen. Ga eens op de fiets op ontdekkingsreis en ontdek deze pareltjes van buurten.

 

4. Serieus op zoek? Laat het zien

Hoe serieus je bent kun je het beste laten zien. Door bijvoorbeeld een realistisch budget neer te zetten voor de buurt, het aantal kamers en vierkante meters. Hoe preciezer die aansluit op het aanbod in de buurt, hoe serieuzer je overkomt. Het werkt natuurlijk helemaal goed als je budget wat ruimte laat aan de bovenkant. Dan prikkel je woningeigenaren om contact met jou op te nemen... Meer onderhandeltips? Lees het artikel via de de button hieronder!

Categorie: