Waar praten we over?

Lees het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom Hoodhunt.

Huis verkopen

Heb je een woning gevonden? Dan is het zaak dat je snel en doortastend te werk gaat. Maar vergeet nooit dat de gunfactor doorslaggevend is om succesvol te onderhandelen. Ontdek hier waar verkopers blij van worden!
Daar zit je met zijn tweeën in dat grote gezinshuis. René (55 jaar) en zijn vrouw maakten de stap en verkochten hun huis om kleiner te gaan wonen. “Met al die restaurants op loopafstand is ons sociaal leven erop vooruit gegaan!”
Esther (46, Amsterdam) verkocht haar huis via een internetmakelaar. Best spannend. Want zelf makelaartje spelen, dat doe je ook niet elke dag. 
Julie S. (30) en haar vriend overwogen zelf hun huis te verkopen. Maar pfff, 50 man in je woonkamer, daar moet je toch niet aan denken?
Het wordt steeds vaker ingezet bij de verkoop van een huis: de inschrijving. Alle geïnteresseerden in een huis mogen een eenmalig blind bod doen. De verkopers kiest daaruit het beste bod en klaar. Klinkt heel eerlijk, maar is het dat wel? Want is het eerlijk om zonder het te weten 70.000 euro te veel bieden?
Bij Hoodhunt dromen we van een woningmarkt die open en eerlijk is. Een woningmarkt waarbij woningeigenaren die willen verkopen eenvoudig woningzoekers kunnen vinden en andersom. Een markt waarbij iedereen elkaar kan zien en simpel zijn of haar woonwensen kan delen. Een markt waarbij jouw woonwensen gemakkelijk gevonden kunnen worden door mensen die daar iets in willen én kunnen betekenen.
Is het stil in je mailbox? Ga de volgende punten even na, zie je iets over het hoofd?
In films kunnen ze het vaak zo mooi zeggen. Daarom: onderhandelingstips van het witte doek.
Oei, heb je te veel succes met je hoods en zie je tussen de huizen je droomhuis niet meer? Geen paniek, dat is zo gepiept!
Er zijn 4 miljoen koopwoningen in Nederland. Dan zou er toch zeker wel een zijn die voor jou bestemd is?

Pagina's