Veel gestelde vragen

Kom je ergens niet uit? Lees hier dan de veelgestelde vragen of neem contact op met support@hoodhunt.nl

Plaatsen van een woning

Hoe kan het dat mijn huis al op Hoodhunt staat?

Hoodhunt probeert een zo groot mogelijk aanbod aan koophuizen aan te bieden. Daarvoor presenteren wij op onze kaart ook te koop staande huizen van bestaande huizenplatforms als Funda. Interessant voor jou als verkoper, want zo worden huizen ook onder de aandacht gebracht bij woningzoekers die via Hoodhunt heel specifiek een huis willen kopen in jouw buurt! Via Hoodhunt kunnen mensen direct contact opnemen met jou of je makelaar.

Mijn woning staat al een tijd op Hoodhunt, maar ik krijg maar geen berichten. Wat kan ik daar aan doen?

Je kunt proberen je woning aantrekkelijker te maken. Dit kan met foto's of door bijvoorbeeld de vraagprijs aan te passen. Je kunt ook aangeven hoe leuk het is om daar in die buurt te wonen.

Zijn er geen verborgen kosten als ik mijn woning op Hoodhunt zet?

Er zijn geen verborgen kosten als je je woning op Hoodhunt plaatst. Alles is bij Hoodhunt gratis met uitzondering van het inittiatief tot contact leggen met een andere gebruiker. Dat kost 1 credit.

Verkopen jullie ook mijn woning?

Hoodhunt is ontwikkeld om vraag en aanbod op de woningmarkt zonder tussenpersoon bij elkaar te brengen. Daar houdt de dienst van Hoodhunt op. Hoodhunt is dus uitdrukkelijk geen partij in het tot stand komen van een koopovereenkomst.

Kan ik ook aan woningruil doen?

Hoodhunt is een platform voor de koopwoningmarkt. Het is dus niet de bedoeling om op Hoodhunt afspraken te maken voor woningruil.

Kan ik ook een huurwoning plaatsen?

Hoodhunt is een platform voor de koopwoningmarkt. Een huurwoning kan daarom niet geplaatst worden op Hoodhunt.

Wat houdt het in als ik ervoor kies dat ik mijn huis niet op de kaart zet?

Als je ervoor kiest om je woning niet zichtbaar op de kaart te plaatsen betekent dat dat niemand kan zien dat je plannen voor verkoop hebt. Je bent dus "onzichtbaar" maar wij houden je wel gratis op de hoogte van alle potentiële kopers die in jouw buurt zoeken. Uiteraard kun je zelf contact opnemen met iedere potentiële koper naar keuze. Die koper weet dan uiteraard wél dat je in de markt bent.

Kan ik meer dan 1 woning plaatsen?

Nee, je kunt 1 woning per account plaatsen.

Hoe plaats ik mijn woning?

Je kunt een woning plaatsen door op de "Vind kopers" pagina "Woning toevoegen" aan te klikken (links van de kaart).