Veel gestelde vragen

Kom je ergens niet uit? Lees hier dan de veelgestelde vragen of neem contact op met support@hoodhunt.nl

Vinden van een woning

Wat ziet een woningverkoper als hij/zij mijn hood bekijkt?

Als een woningverkoper jouw hood bekijkt ziet hij/zij de buurt die je hebt omlijnd, je voornaam, je profielfoto en de prijsklasse waarbinnen je op zoek bent naar een koopwoning. Ook ziet hij/zij het minimaal aantal vierkante meters en kamers wat je hebt ingevuld. Bij doorklikken kan de woningverkoper lezen wat je hebt aangegeven als redenen waarom je graag in die buurt wilt wonen.

Hoe vergroot ik mijn kansen om een woning te vinden?

Je vergroot je kansen op het vinden van een geschikte woning door aan te geven in welke buurt(en) je graag wilt wonen. Woningeigenaren zien jouw interesse en kunnen meteen contact met je opnemen als ze de woning willen verkopen.

Ik word benaderd door iemand die zijn woning wil verkopen. Wat moet ik doen?

Als je de woning interessant vindt kun je een afspraak maken voor een bezichtiging. De conversatie is volledig gratis voor je aangezien je benaderd bent.

Hoe kan een verkoper mij vinden?

Een verkoper ziet op Hoodhunt bij het invullen van zijn/haar adres direct wie er op zoek zijn in zijn/haar huidige buurt.

Ik vind op Hoodhunt maar geen geschikte woning. Heeft Hoodhunt nog wel zin voor mij?

Een geschikte woning in de juiste buurt kan op ieder moment in de markt komen. Het heeft dus zeker zin te laten weten dat je geïntresseerd bent. Zo sta je altijd vooraan in de rij en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe woningen in jouw aangegeven buurt.

Hoe vind ik een geschikte woning?

Bij Hoodhunt vind je een woning door aan te geven in welke buurt je graag wilt wonen. Dit kan je doen door een hood te tekenen. Woningeigenaren zien zo dat je interesse hebt en kunnen direct contact met je opnemen.