Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding van Hoodhunt

Wij hebben veel mensen aan een woning geholpen voor de laagst mogelijke koopprijs! Voor het scherpste tarief in de markt. Meer weten? Bel ons direct op 085 - 06 04 086.
Ontdek hoeveel je kunt besparen met onze aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Wanneer je van plan bent om een huis te kopen is het van belang om te weten dat hier heel wat bij komt kijken. Bovendien stellen wij regelmatig vast dat veel mensen een te hoog bedrag voor hun huis betalen. Het kan gelukkig ook anders. Kan jij omschrijven hoe jouw droomwoning eruit moet komen te zien? Zou je bovendien tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis willen rekenen op een ervaren team van experts? In dat geval is onze Hoodhunt aankoopbegeleiding beslist iets voor jou! 

Door gebruik te maken van onze aankoopbegeleiding hoef jij je nergens zorgen meer om te maken. Dit terwijl je bovendien ook nog eens bent verzekerd van de laagst mogelijke koopprijs. Wil jij ook kunnen genieten van het scherpste tarief op de markt? Aarzel dan geen moment langer en neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op

Financiële zekerheid

Betaal niet meer dan strikt noodzakelijk is! 

Investeren in vastgoed betekent in de praktijk een grote financiële investering. Het is vooral belangrijk om jouw huis naar keuze te kunnen kopen tegen de echt reële waarde. In de praktijk gaat het hier vaak fout. Mensen betalen teveel voor hun nieuwe woning waardoor ze geconfronteerd worden met heel wat overbodige kosten. Door onze aankoopbegeleiding in te schakelen voorkom je dit probleem op een efficiënte manier.

 

De specialiteit van ons aankoopteam? Dat is er voor zorgen dat je nooit meer betaalt voor jouw droomwoning dan strikt noodzakelijk is! 

 

Waar worden kopers blij van?

Weet je welke woning je wilt kopen?

Laat deze woning dan niet meer aan je neus voorbij gaan. Maar hoe zorg je er tegelijkertijd voor dat je niet meer betaalt dan nodig is? Geen zorgen, dat is de specialiteit van ons aankoopteam! Doe je toch liever alles zelf? Dan helpen we je graag met een aantal gouden tips. 

Gouden tips

Koop een woning voor de juiste prijs 

Koop een woning voor de juiste prijs 

We zien dat veel mensen meer betalen voor een woning dan nodig is. Hoodhunt bespaart jou veel geld door professioneel voor je te onderhandelen. Voor het allerscherpste tarief in de markt helpen wij je van A tot Z met de aankoop van jouw droomwoning. Wat we precies doen? 

 • Een beëdigde aankoopmakelaar bepaalt de waarde en doet de onderhandeling. Op deze wijze achterhalen we de werkelijke bodemprijs. We noemen dit de aankoopscan. Vind je die prijs (nog steeds) te hoog, dan melden wij deze woning af bij de verkopende makelaar. Aan ons ben je dan niets verschuldigd, en je bent van harte welkom bij een volgende woning.
 • Een gespecialiseerde bouwkundige loopt met je mee door de woning om te zien of alles in orde is. Uiteraard alleen indien dit gewenst is. 
 • Een jurist zorgt dat de koopakte het beste toegesneden is op jouw situatie en staat uiteraard ook na de koop tot jouw dienst bij eventuele verborgen gebreken.

Neem vrijblijvend contact op

 

 

Bel nu 085 - 06 04 086 of vul in voor contact met de beste aankoop experts tegen het scherpste tarief.

 • Wij zitten voor je klaar.

  Ook ‘s avonds en in het weekend

 • No cure, no pay

  Geen woning gekocht, geen kosten
 • Werkzaam in heel Nederland

  Ook bij jou in de woonplaats
 • Iedere week tevreden woningkopers

  Koop een woning zonder teveel te betalen
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Wat maakt de aankoopbegeleiding van Hoodhunt zo interessant?

Wat maakt de aankoopbegeleiding van Hoodhunt zo interessant?

Het aankopen van een woning of ander vastgoed brengt de nodige risico's en verplichtingen met zich mee. Het spreekt dan ook voor zich dat dit goed geregeld dient te zijn. Het is namelijk zo dat er niet alleen een aanzienlijk bedrag is vereist voor een investering in vastgoed, je wordt in het aankoopproces ook geconfronteerd met een hoop vakjargon. Ook het grote aantal regels en wetten maken de succesvolle aankoop van een eigen huis er niet bepaald eenvoudiger op. Gelukkig staat ons ervaren team klaar om je de aankoopbegeleiding te bieden waar jij behoefte aan hebt!

 

Bespaar kosten door aankoopbegeleiding van Hoodhunt

Waarom Hoodhunt?

Dat de aankoop van een woning of vastgoed één van de grootste financiële beslissingen uit je leven is, is bij vrijwel iedereen bekend. Maar ben je er ook bewust van dat we doorgaans steeds meer betalen dan slechts de waarde van het huis? Bij de aankoop van een huis komen vaak nog kosten kijken waar je in eerste instantie geen rekening mee hebt gehouden. Denk aan een adviseur die ondersteuning biedt bij het aanvragen van de financiering en uiteraard de makelaar die jou aan de hand neemt door de wetten en regels van de huizenjacht. Diverse facetten die eraan bijdragen dat het initiële kostenplaatje dat jij in gedachte had niet overeenkomt met de uiteindelijke som. 

 

Maak van een woning kopen een fijn en zorgeloos traject

Het is dan ook van cruciaal belang om jezelf goed voor te bereiden wanneer je besluit om tot aankoop van een woning over te gaan. Voor zo een grote investering ben je het jezelf bijna verplicht om alles goed op orde te hebben. 

 

Maar een woning of vastgoed kopen is natuurlijk ook een nieuwe gebeurtenis in je leven waar je naar uit hebt gekeken en die je enthousiast maakt. Een bijzonder moment waarvan je wilt genieten. En het liefst zonder de druk van alle formaliteiten, verplichtingen en geregel. Hoe behoud je daartussen de balans?

 

Daarom Hoodhunt! Ons ervaren team van experts begrijpen dit gevoel als geen ander en staan daarom klaar om je de aankoopbegeleiding te bieden waar jij behoefte aan hebt! Zo zorgen we er samen voor dat de aankoop van jouw woning of vastgoed een leuk avontuur wordt. 

Neem vrijblijvend contact op

Waardebepaling van de woning met een aankoopscan

Waardebepaling van de woning - De aankoopscan

Heb jij je droomwoning gevonden en wil je een bod uitbrengen? Dan is dit hét moment om een beroep te doen op onze aankoopbegeleiding. In deze eerste onderhandelingsfase wordt een beëdigd aankoopmakelaar aangesteld die jouw helpt bij de waardebepaling van de woning. Deze aankoopmakelaar doet dit door de waarde van diverse vergelijkbare, eerder verkochte panden te bepalen om zo een schatting te maken van de waarde van het pand waar jij je oog op hebt laten vallen. Vervolgens zal deze aankoopmakelaar zelf de onderhandelingen doen met de verkopende partij. 

 

toegevoegde waarde

Op deze manier kan er op een efficiënte wijze worden geschakeld tussen de aankoop- en verkoopmakelaar om zo te achterhalen wat de bodemprijs van de woning is en wat nu precies de scherpste prijs is voor jou. Wij noemen dit de aankoopscan. De aankoopscan zorgt er bovendien voor dat jij wordt ontzorgd in deze onderhandelingsfase, wat een hoop energie en stress bespaart.

 

Blijkt de prijs uiteindelijk toch te hoog te liggen? Dan zorgen wij ervoor dat de woning wordt afgemeld bij de verkopende makelaar. Je bent in deze situatie helemaal niets aan ons verschuldigd. Wel blijven we je uiteraard graag bijstaan in de verdere zoektocht naar jouw droomwoning. 

Neem vrijblijvend contact op

Controle door een gespecialiseerde bouwkundige

Controle door een gespecialiseerde bouwkundige als extra optie

Vaak denken mensen hun droomwoning te hebben gevonden en besluiten ze al snel over te gaan tot aankoop. Echter is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat huizen aantrekkelijk gemaakt worden ter bevordering van de verkoop. Schijn kan soms bedriegen. Ons advies is dan ook om jezelf te allen tijde te beschermen tegen een aankoop van een zogeheten kat in de zak. 

 

Om deze reden bieden wij optioneel de mogelijkheid voor wie dit wil dat er een gespecialiseerde bouwkundige met je meeloopt om het huis te inspecteren. Stel ter plekke alle vragen die in je opkomen. Op deze manier ben je er zeker van dat je na aankoop niet wordt geconfronteerd met gebreken en je daadwerkelijk de droomwoning koopt die aan al je verwachtingen voldoet. 

 

 

Opstellen van de koopakte door een jurist

Opstellen van de koopakte door een jurist

Is de knoop eenmaal doorgehakt om over te gaan tot de aankoop van jouw droomwoning die we voor jou hebben uitonderhandeld? Dan zal in deze derde onderhandelingsfase de koopakte van de woning worden gecontroleerd door een ervaren jurist. De koopakte wordt opgemaakt door de verkopende makelaar of een notaris. De taak van de jurist is om ervoor te zorgen dat de koopakte volledig is afgestemd op jouw situatie en dat de kleine, afwijkende lettertjes die in je nadeel kunnen werken worden weggehaald. Ook na afloop van de koop blijft deze jurist ter beschikking staan voor vragen en advies bij mogelijke verborgen gebreken. 

 

Het aankopen van een woning was nog nooit eerder zo eenvoudig en veilig! 

 

Ervaar zelf de voordelen van onze aankoopbegeleiding

Ervaar zelf de voordelen van onze aankoopbegeleiding!

Wil jij er honderd procent zeker van zijn dat je jouw droomwoning kan aankopen tegen de meest interessante koopprijs? Wil je bovendien graag gedurende het volledige aankooptraject kunnen rekenen op de expertise van echte vakmensen? In dat geval ben je bij Hoodhunt aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze aankoopbegeleiding wordt er een totale ontzorging gerealiseerd. Heb je uiteindelijk toch geen woning via ons gekocht? Geen nood, want wij werken op basis van een "no cure, no pay" principe! Overtuigd? Aarzel dan geen moment langer en kies er vandaag nog voor om contact met ons op te nemen!

Start No Cure No Pay aankoopbegeleiding

No cure no pay aankoopbegeleiding

Wat kost Hoodhunt Aankoopbegeleiding?

Hoodhunt Aankoopbegeleiding kost je alleen wat als je het huis daadwerkelijk koopt. Als wij het biedingsproces voor jou uit handen nemen dan rekenen we daarvoor een vast tarief van € 1399,- inclusief BTW. Daarvoor krijg je een aankoopspecialist en een jurist aan jouw zijde.

In veel gevallen is onderhandeling mogelijk. Als dat het geval is dan rekenen wij een prestatietarief van 10% van het bedrag dat we van de vraagprijs afkrijgen bovenop het vaste tarief. Ook nu weer inclusief BTW, geen verrassingen. Hoe beter wij onderhandelen, hoe meer wij verdienen en hoe minder jij voor de woning betaalt. Het is een win-win-formule, die duidelijk en eerlijk is.

Neem vrijblijvend contact op

Maak kennis met kopers op Hoodhunt

"Ik ben onder de indruk van de expertise van de makelaar van Hoodhunt Aankoop. Hij kent de regels en gebruiken als geen ander, de verkopende makelaar merkt dat hij niet in hun praatjes gelooft. Ik ben blij dat ik de onderhandelingen uit handen heb gegeven!"
Willem - Gouda
"Via een vriendin uit Amsterdam terecht gekomen bij de aankoopmakelaar van Hoodhunt. Een heerlijk huis gevonden in Arnhem, en er ging ook nog eens 5% van de vraagprijs af. Fijn dat de inspectie en de taxatie gelijktijdig zijn uitgevoerd, ruim op tijd in de bedenktijd. Nogmaals hartelijk dank!"
Veska en Ivan - Arnhem
"Via de mail van Hoodhunt een leuke woning gevonden op Funda. We moesten snel zijn, er waren al een aantal woningen voor onze neus weggekaapt. We hebben de woning boven de vraagprijs aangekocht, maar wel €10.000 minder dan we zelf in gedachten hadden. Hulde! Hoodhunt verkoopt geen huizen, de verkopende makelaar van onze nieuwe woning heeft ook onze eigen woning verkocht. Dat heeft zeker geholpen bij de bieding!"
Familie Jansen - Den Haag
De beste aankoop experts in tegen het scherpste tarief

Schakel nu de beste aankoop experts in tegen het scherpste tarief in de markt

 • Wij zitten voor je klaar

  Ook ‘s avonds en in het weekend

 • No cure, no pay

  Geen woning gekocht, geen kosten
 • Werkzaam in heel Nederland

  Ook bij jou in de woonplaats
 • Al 3.472 woningkopers geholpen

  Koop een woning zonder teveel te betalen

 

Neem vrijblijvend contact op

 

Ben je momenteel zelf bezig met het zoeken of kopen van een huis? Download dan ons gratis E-book met daarin 4 gouden tips bij de aankoop van een woning zodat je de laagste prijs betaalt, niet achter het net vist en niet voor verrassingen komt te staan achteraf.