Zo werkt HoodHunt

Ik wil dolgraag kopen!

Vergroot de kans om in jouw favoriete buurt een ideale woning te vinden. 

De stappen

Wie heeft interesse in mijn woning?

We houden je gratis en anoniem op de hoogte van alle potentiële kopers.

Meer weten?

Wat kost Hoodhunt?

Samen maken we de woningmarkt niet alleen leuker, maar ook goedkoper.

Lees meer
 

Vind een woning in jouw favoriete buurt

Creëer je eigen hood

Het kopen van een woning is meestal een enorme zoektocht. Bij ons is het gelukkig een stuk eenvoudiger. Je hoeft alleen maar in je favoriete buurt te melden dat je in de markt bent. Dat doe je door je buurt (je hood) te selecteren en te markeren op een digitale kaart. Huizenbezitters uit deze buurt zien jouw hood, weten dat jij interesse hebt en kunnen contact met je opnemen. Zonder dat je kosten maakt of ergens aan vastzit.

Aan de slag

Hoe wil je wonen?

Behalve in een leuke buurt, wil je ook wonen in een huis dat voldoet aan je wensen. Geef aan hoe groot je toekomstige woning moet zijn en in welke prijsklasse je zoekt. Dit geeft huizenbezitters een goede indicatie of een potentiële match mogelijk is. En belangrijk; je kunt hierbij gewoon volledig anoniem blijven.

Aan de slag

Geef jouw hood een persoonlijk tintje

De gunfactor speelt in de woningmarkt altijd een rol. Laat daarom weten waarom je graag in deze buurt wilt wonen. Dat wekt vertrouwen en kan net de doorslag geven als een huizenbezitter kan kiezen tussen jou en andere gegadigden. Natuurlijk kun je zelf ook proactief contact opnemen, dan maak je zeker het verschil.

Aan de slag

 

Hoe groot is de vraag naar mijn woning?

Wie zoekt er in mijn buurt?

Altijd al benieuwd geweest wie een oogje heeft laten vallen op een woning in jouw buurt? Wij maken het graag inzichtelijk voor je. Je hoeft alleen maar je postcode in te vullen en wij houden je gratis en voor niets op de hoogte van alle mensen die een koopwoning zoeken in jouw buurt. Zo kun je je rustig en volledig op je gemak oriënteren.

 

Weet je zeker dat je wilt verkopen?

Wie heeft er interesse

Wie heeft er interesse in mijn woning?

Wil je weten wie er interesse hebben in specifiek jouw woning? Daarvoor zijn maar een paar extra gegevens nodig zoals het aantal vierkante meters, het aantal kamers en natuurlijk jouw adres. Vul deze gegevens in en wij houden je gratis op de hoogte van alle potentiële kopers die daadwerkelijk matchen. Jouw adres komt daarbij niet in beeld en je zit uiteraard nergens aan vast.

 

Hou mij op de hoogte

Zet je woning in de etalage

Als je na een goede oriëntatie een stap verder wilt kun je jouw woning in beeld brengen voor potentiële kopers. Dit is gratis en met zoveel foto's als je zelf wenst. Vervolgens bepaal je met wie je wil praten en leg je eenvoudig contact via de contact-button. Voor je het weet zit je om de tafel en ben je hard op weg om je woning te verkopen! Je kunt uiteraard altijd de hulp inschakelen van iedere gewenste makelaar als dat prettiger voelt.

Bied woning aan

 

Flink besparen met Hoodhunt

Voor iedereen bereikbaar

Wij vinden dat een boel zaken beter geregeld kunnen worden op de woningmarkt. Daar dragen we zelf aan bij met ons platform. Een uniek platform dat jou, als koper, centraal stelt. Om het toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen vragen we niet de hoofdprijs. Maar slechts een bijdrage om het contact mogelijk te maken tussen de potentiële koper en verkoper.

Dat doen we zonder de tussenkomst van een makelaar. Dat scheelt al snel honderden tot duizenden euro’s aan courtage. Bovendien bieden we 100% transparantie door iedereen een vrij inzicht in vraag en aanbod op de woningmarkt te geven.

Ons betaalmiddel: credits

Om contact op te nemen met een potentiële koper van jouw woning óf met de eigenaar van jouw toekomstige huis heb je credits nodig. Voor ieder nieuw contact betaal je eenmalig 1 credit. Ongeacht hoe vaak je contact met elkaar hebt.

Kies hieronder het aantal credits dat je wilt aanschaffen. Je moet ingelogd zijn om credits te kunnen kopen.

Credits aanschaffen

Selecteer hieronder het aantal gewenste credits.

5 credits voor € 25,-

Start hiermee 5 conversaties

12 credits voor € 50,-
Je bespaart hiermee € 10,-

25 credits voor € 100,-
Je bespaart hiermee € 25,-