Zo werkt HoodHunt

Ik zoek een koopwoning!

Geef op de kaart aan in welke buurten je zoekt en hoor het direct als een woning beschikbaar komt.

Aan de slag

Wie zoekt mijn woning?

Een huis verkopen? Krijg potentiële kopers direct in beeld zonder dat je kosten maakt.

Meer weten?

Wat kost Hoodhunt?

Samen maken we de woningmarkt veel leuker én goedkoper!

Lees meer
 

Vind een woning in jouw favoriete buurt

Creëer je eigen hood

Het vinden van een geschikte woning is meestal een enorme zoektocht. Bij ons is het gelukkig veel eenvoudiger. Je hoeft alleen maar aan te geven in welke buurt(en) je graag wilt wonen. Dat doe je door je buurt (je hood) eenvoudig te markeren op een digitale kaart. Wij houden je vervolgens op de hoogte van alle woningen die beschikbaar komen in deze buurt(en). Maar ook huizenbezitters uit deze buurt zien jouw hood, weten dat jij interesse hebt en kunnen contact met je opnemen. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Aan de slag

Hoe wil je wonen?

Behalve in een fijne buurt, wil je ook wonen in een huis dat voldoet aan je wensen. Geef aan hoe groot je toekomstige woning moet zijn en in welke prijsklasse je zoekt. Zo weten wij precies over welke woningen je direct een notificatie wilt ontvangen. En ook woningeigenaren van een voor jou geschikte koopwoning kunnen direct contact met je opnemen. Eenvoudig, snel en super doeltreffend!

Aan de slag

 

Geef jouw hood een persoonlijk tintje

De gunfactor speelt in de woningmarkt altijd een rol. Hoodhunt geeft je daarom de unieke kans om je persoonlijk voor te stellen aan woningeigenaren uit de buurt van je dromen. Dat wekt vertrouwen en kan net de doorslag geven als een huizenbezitter kan kiezen tussen jou en andere gegadigden.

Aan de slag

 

Hoe groot is de vraag naar mijn woning?

Wie zoekt er in mijn buurt?

Altijd al benieuwd geweest wie een oogje heeft laten vallen op een woning in jouw buurt? Wij maken het graag inzichtelijk voor je. Je hoeft alleen maar je postcode in te vullen en wij houden je gratis en voor niets op de hoogte van alle mensen die een koopwoning zoeken in jouw buurt. Zo kun je je rustig en volledig op je gemak oriënteren.

Weet je zeker dat je wilt verkopen?

Wie heeft er interesse

Wie heeft er interesse in mijn woning?

Wil je weten wie er interesse hebben in specifiek jouw woning? Daarvoor zijn maar een paar extra gegevens nodig zoals het aantal vierkante meters, het aantal kamers en natuurlijk jouw adres. Vul deze gegevens in en wij houden je gratis op de hoogte van alle potentiële kopers die daadwerkelijk matchen. Jouw adres komt daarbij niet in beeld en je zit uiteraard nergens aan vast.

 

Hou mij op de hoogte

 

Flink besparen met Hoodhunt

Voor iedereen bereikbaar

Hoodhunt is opgericht omdat wij vinden dat veel zaken beter geregeld kunnen worden op de woningmarkt. Hoodhunt is een uniek platform dat jou, als koper, centraal stelt. We houden je 24/7 op de hoogte van alle woningen die voor jou interessant zijn. En ja, daar zitten óók woningen tussen die niet op Funda te vinden zijn. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken en kun je meer tijd besteden aan woningen die jouw volle aandacht verdienen.

Dit alles doen we zonder de tussenkomst van een makelaar. Dat scheelt al snel honderden tot duizenden euro’s aan courtage. Bovendien bieden we 100% transparantie door écht iedereen een vrij inzicht in vraag en aanbod op de woningmarkt te geven.

.

 

Hypotheekrenteofferte.nl

Bent u op zoek naar de juiste hypotheek voor uw droomhuis? Of benieuwd wat u maximaal kunt lenen? 

Hypotheekrenteofferte.nl helpt u, op onafhankelijke wijze, de beste hypotheekdeal te sluiten.

Lees meer